Bohusgatan 3

Bohusgatan 3


Ängelholm

Bohusgatan 3Ängelholm

Enplanhus på omtyckta Adolfsfält!

Nu har vi det stora nöjet att presentera detta mycket trevliga enplanhus på attraktiv adress i Ängelholm! Detta är ett perfekt tillfälle för familjen eller paret i alla åldrar som vill ha ett välplanerat boende i ett plan.Här bor ni med närhet till stan men samtidigt lugnt och barnvänligt område.

Villan är belägen på ett plan och erbjuder totalt tre sovrum, rymligt vardagsrum och kök samt både badrum och gästtoalett. Tvättstuga med egen ingång invid garaget men också gott om utrymme för förvaring. Dessutom har det tidigare förrådet isolerats och kan nyttjas som tonårsrum eller som gästrum. På baksidan av huset njuter ni av den insynsskyddade och uppvuxna trädgården.

Adolfsfält är ett område med folk i alla åldrar med en övervägande del barnfamiljer. Området ligger nära skolor och förskolor. Man har endast en kort cykel eller biltur till Brännborn Center med bl.a restauranger, gym, butiker och matvaruaffärer. Även till Ängelholms centrum är det cykelavstånd om man inte vill ta bilen.

Hembygdsparken ligger en kort promenad bort, här finns lekplatser, restaurang och en djurpark. Havsbaden och Skälderviken når du snabbt med cykel och flygplatsen nås med bil på ca tio minuter.

Välkomna att anmäla er plats till visning!


Boarea
103 kvm
Driftkostnad
40 736 kr/år
Tomtarea
881 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Bohusgatan såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Bohusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad