Brisgatan 4b / Ängelholm

Välskött bostadsrätt på lugnt och barnvänligt område!

Slutpris
1 615 000 kr
Boarea
104.5 kvm
Avgift
7 707 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brisgatan såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Brisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brisgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset har glädjen att presentera denna välskötta bostadsrätt på lugnt och barnvänligt område! Belägen i föreningen HSB brf Rönne på Nya Kungsgården. Här erbjuder vi en trivsam 4:a på 104,5 kvm fördelad på renoverat kök med matplats, två helkaklade badrum, tre sovrum och stort vardagsrum. Det finns en utgång från vardagsrummet till ett härligt uterum och vidare ut har man gjort ett trädäck mellan bostaden och förrådet. På framsidan har man skapat en välkomnande entré och uteplats, här njuter man gärna av morgonkaffet under den varmare årstiden.

Föreningen är den som verkligen tar hand om sina medlemmar, därav den fina sammanhållningen och trivseln i området. I årsavgiften ingår utöver V/VA, bredband, kabel-tv och Ip-telefoni även garageplats. Här har man närhet till härliga promenadstråk kring Rönneå och gång- och cykelavstånd till Ängelholms centrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.