Brisgatan 18a / Nya Kungsgården / Ängelholm

Välskött bostadsrätt på lugnt och barnvänligt område!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
8 684 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brisgatan såldes av oss 2020-04-28. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Brisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Kungsgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset har glädjen att presentera denna välskötta bostadsrätt på lugnt och barnvänligt område. Trevligt läge i området med arkitektplanerad lummig trädgård. Belägen i föreningen HSB brf Rönne på Nya Kungsgården. Här erbjuder vi en trivsam 5:a på 116 kvm fördelad på ljust kök med matplats, två badrum, ett på varje plan, tre -fyra sovrum, matrum och stort vardagsrum. Från vardagsrummet kommer man ut till ett rymligt träddäck, ett förråd som insynsskyddar och en avskild del som är gräsmatta. Här kan man njuta av sol hela eftermiddag och kväll. På framsidan har man skapat en välkomnande entré och uteplats, här njuter man gärna av morgonkaffet under den varmare årstiden.

Föreningen är den som verkligen tar hand om sina medlemmar, därav den fina sammanhållningen och trivseln i området. I årsavgiften ingår utöver V/VA, bredband, kabel-tv och Ip-telefoni även garageplats. Här har man närhet till härliga promenadstråk kring Rönneå och gång- och cykelavstånd till Ängelholms centrum.

Välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Ulrika Sörensen på 0431-82210 för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.