Ekholmens väg 106 / Ausås / Ängelholm

Korsvirkeslänga i naturskön omgivning!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
36 200 kr/år
Tomtarea
1 417 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Ekholmens Väg såldes av oss 2020-05-09. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Ekholmens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ausås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En grusväg leder in på gårdsplanen som välkomnar dig hem till en charmig och fritt belägen korsvirkeslänga i naturskön omgivning. Här finns mycket själ i detta charmiga hus. En oas med nära till allt, men ändå helt enskilt. Ett hem med många uteplatser och flera olika rum i trädgården. Böljande långsträckta fält omgärdar fastigheten. Här finns vedeldad spis, bjälkar i tak och dubbelgarage och gästrum i annex med egen toalett. Ett stort vardagsrum, lantligt kök, helkaklat badrum och två sovrum.

På härligt lugnt och lantligt läge, men ändå nära till allt. Strövelstorp finns runt hörnet och till Ängelholm är det bara några minuter. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.