Östanvindsgatan 7g

Östanvindsgatan 7g

Slutpris

1 400 000 kr


Nya Kungsgården— Ängelholm

Östanvindsgatan 7g


Slutpris
1 400 000 kr

Nya Kungsgården— Ängelholm

Trerumslägenhet med balkong!

Välkomna till denna välplanerade trerumslägenhet på populärt område! Lägenheten är belägen en våning upp med en härlig balkong med trevlig utsikt över grönområde.

Här har man sin ingång i markplan med en härlig stenlagd uteplats. När vi öppnar dörren så vi välkomnas in i en hall med förråd och trappa upp till bostaden. Här finns ett trivsamt kök, två sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin. En bostad perfekt för er som vill ha ett bekymmersfritt boende i ett lugnt barnvänligt område. Bostaden är bra planerad med rymliga sociala ytor.

En bostad perfekt för er som vill ha ett bekymmersfritt boende i ett lugnt barnvänligt område. Området ligger strax öster om centrala Ängelholm med gångavstånd till centrum. Här bor du bekvämt med närhet till skolor, förskolor och Brännborn Center med restauranger, affärer och gym. Här finns också goda pendlingsmöjligheter för den som väljer att ta bilen.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!


Boarea
104 kvm
Avgift
5 866 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Östanvindsgatan såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Östanvindsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.