Fridhemsgatan 47 / Ängelholm

Radhus i omtyckt område!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
90/7 kvm
Driftkostnad
42 373 kr/år
Totalareal
305 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fridhemsgatan såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhemsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av de populära radhusen på Fridhemsgatan ska nu byta ägare. Om du är letar efter ett inflyttningsklart och lättskött boende så ska du verkligen ge dig tid att titta på den här fastigheten. En av det alltid lika populära gavlarna finns nu möjlighet att snart vara ägare till. En bekväm och inflyttningsklar bostad med fräscha ytskikt och stilsäker inredning rakt igenom hela huset. Här har man också på senare tid renoverat kök och badrum. Trevliga sällskapsytor på entréplanet som mynnar ut till en insynsskyddad uteplats med trädäck och gräsmatta på baksidan av trädgården.

På det övre planet finns två sovrum, badrum och många garderober. Samtliga rum har på senare tid fräschats upp med nyare ytskikt. Garage finns i länga, samägd med de övriga grannarna. Möjlighet finns att söka bygglov och bygga ut på framsidan av huset för den som önskar det.

Det här är ett boende som passar yngre som äldre, barnfamiljen, det ensamma paret eller ensamstående. Fastigheten är belägen med gångavstånd till förskola, skola, matvaruaffär och bussförbindelser. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.