Klitterbygatan 43 / Havsbaden / Ängelholm

Stuga i populära Klitterbyn

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
1 628 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Klitterbygatan såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Klitterbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Klitterbyn i Havsbaden, strax intill havet har vi nu nöjet att förmedla ännu en härlig bostadsrättsstuga. I en liten skyddad oas i vackra Ängelholm ligger denna stuga som är av den större stugtypen. Stugan ligger på den bakre gatan av Klitterbyn och är rymlig, med två plan och två sovrum på ovanvåningen. Klitterbyn är precis så pittoreskt som det låter med charmiga skånelängor, med sin närhet till den underbara stranden och till Ängelholms centrum där du hittar det mesta så som affärer, restauranger och bra kommunikationsmöjligheter men även närhet till skog och natur.

Avgifterna är låga och föreningen är obelånad. Stugan passar er som vill ha ett fritidshus (eller pemanentboende) i en lugn och harmonisk miljö. En stuga i Klitterbyn är en investering i livskvalité. Missa inte detta tillfälle!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration