Klitterbygatan 43 / Havsbaden / Ängelholm

Stuga i populära Klitterbyn

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
1 628 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Klitterbygatan såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Klitterbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Klitterbyn i Havsbaden, strax intill havet har vi nu nöjet att förmedla ännu en härlig bostadsrättsstuga. I en liten skyddad oas i vackra Ängelholm ligger denna stuga som är av den större stugtypen. Stugan ligger på den bakre gatan av Klitterbyn och är rymlig, med två plan och två sovrum på ovanvåningen. Klitterbyn är precis så pittoreskt som det låter med charmiga skånelängor, med sin närhet till den underbara stranden och till Ängelholms centrum där du hittar det mesta så som affärer, restauranger och bra kommunikationsmöjligheter men även närhet till skog och natur.

Avgifterna är låga och föreningen är obelånad. Stugan passar er som vill ha ett fritidshus (eller pemanentboende) i en lugn och harmonisk miljö. En stuga i Klitterbyn är en investering i livskvalité. Missa inte detta tillfälle!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Havsbaden

Havsbaden är ett område med omedelbar närhet till strand och hav. Här kan man njuta av en rofylld natur med närhet till både stadens centrum och till vattnet.

Området

Här finns Klitterhus med hotell, restaurang och konferens precis vid havet med bra parkeringsmöjligheter. Havsbadstjollan, - känd för kanske Ängelholms godaste pizzor, har blivit en populär mötespunkt i Havsbaden. Närhet till småbåtshamnen och Hamnkrogen med vackra vyer. Gångavstånd till Råbocka Camping med restaurang, kiosk och minigolfbanor. Områden i Havsbaden är t ex: Klitterbyn, Råbocka och Parallelltrapetsen.

Fritid

Fina sommardagar/kvällar avnjuter man som bäst på stranden. Tennis och padelanläggning med flera utomhusbanor finns för den hurtige sommartid. I närheten ligger småbåtshamnen för den båtintresserade.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer eller E6:an som går i utkanten av staden.

Familjeliv

Barnvänligt, havsnära men ändå med bekvämt avstånd till lagom stora staden. Montessoriförskola finns i området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.