Liljegatan 26

Liljegatan 26


Bäckadal— Ängelholm

Liljegatan 26Bäckadal— Ängelholm

Tvåa med balkong i soligt läge!

Nu har vi på Mäklarhuset fått förtroendet än en gång att förmedla i populära bostadsrättsföreningen Bäckadal. Denna gång gäller det en hemtrevlig och ljus tvårumslägenhet med balkong i sydvästläge på andra våningen och med hiss i huset.

Bostaden bjuder på en rymlig hall med större klädkammare, vardagsrum som är bostadens givna samlingspunkt med öppen planlösning in mot matplats och kök. Från matplatsen når du även den trivsamma balkongen i soligt läge. Perfekt till årets varma dagar eller när du vill förlänga sommaren. Originalkök med vita luckor. Rymligt sovrum. Badrum med plastmatta och vitt kakel. Föreningen är omtyckt och det är ett lugnt område med boende i många olika åldrar. Här är det lätt att trivas för den som vill bo med närhet till det mesta.

Njut av en fika, lunch eller middag för att senare prova på någon av de närliggande upplevelserna så som Ängelholms höjdbana där du kan balansera bland trädkronorna med fina utsikter. Du kan även njuta av en fridfull promenad eller löprunda längts Rönneå omgiven av härlig natur. Allt detta i nära anslutning till hemmet oavsett om du väljer att promenera eller cykla. Har man bil så finns det möjlighet att sätta upp sig på en kölista till p-plats. Här finns även bra kommunikation då stadsbussen går utanför området på bekvämt avstånd.

Missa inte denna trivsamma bostadsrätt. Är det här just er ni ska flytta in? Välkommen att boka in er till visning.


Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 457 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Liljegatan såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Liljegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad