Östergatan 39a / Centrum / Ängelholm

Fin lägenhet i centrala Ängelholm

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 382 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östergatan såldes av oss 2020-08-19. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Östergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en tvårumslägenhet i ett av Ängelholms finaste hus med anor från 1935!

Välkomna till denna vackra tvårummare med fina attribut i sekelskiftesstil så som spegeldörrar, högt i tak och fiskbensparkett samt med nyare kök och badrum i omtyckta BRF Guldfasanen.
Bostaden består av en hall med klädkammare, ett praktiskt kök med utgång till balkong mot innergård, ett större sovrum, badrum och ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matrumsmöblemang.

Här bor du med både Rönne å och Storgatan runt hörnet som erbjuder restauranger, mataffär, shopping och uteliv samt med cykelavstånd till tågstation för pendling till hela Öresundsregionen. För dig som pendlar med bil så tar du dig enkelt ut till E6 via Östra vägen. Ett perfekt boende för dig som vill ha nära till allt.

Välkomna att boka er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum Ängelholm

Ängelholm är en kuststad med en sex kilometer lång lockande sandstrand vid kusten av Skälderviken. Här finner du livskvalitet som är svårslagen både när gäller arbete och fritid. Här är det lätt att njuta av livet!

Område

Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren. I kommunen hittar du också kultur och rekreation. Områden i centrum är t ex: Ängavången, Nyhem, Skörpabäcken, Paletten, Nybro området, Villan och Sockerbruket.

Fritid

Ängelholm erbjuder en aktiv livsstil. För den som vill finns här mängder med sportaktiviteter. Vattnets Hus erbjuder simning, rekreation och gym inomhus. Utomhus finns tennis, padel, utegym, fotbollsplan och boulebana för att nämna några. Ängelholms skateboardpark ligger mellan Gåsahalsvägen och Rönneå, en modern betongpark. Centralt belägen vid Skörpabäcken finner ni också Ängelholms discgolfbana i lummig grönska. Här finns också hembygdsparken, ett av Skånes mest populära besöksmål. Här finns något för alla.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bil. Kommunen har också ytterst goda kommunikationsmöjligheter med europavägarna E6, E4 och E20 och Västkustbanan.

Familjeliv

I centrum finns flera förskolor och grundskolor. Villanskolan, Rebbelberga skola, och Ängelholms Montessoriskola finns alla i centrala Ängelholm. Högstadieskolor i området är Nyhemsskolan och Kungsgårdsskolan. Ängelholms gymnasium, Rönnegymnasiet finns också centralt placerat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.