Sockerbruksgatan 9a / Centralt / Ängelholm

Tvåa på Sockerbruket

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 332 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sockerbruksgatan såldes av oss 2018-10-20. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sockerbruksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenterar vi en mycket välplanerad bostad på 3:e våningen som lämpar sig perfekt för både en och två personer. Här bor man i ett lugnt område med promenadavstånd till centrum. Lägenheten har en stor inglasad balkong som fungerar som ett extra rum. Rymlig hall med gott om plats för klädavhängning följs av ett stort vardagsrum med plats för hela sällskapet. Kök med matplats. Här bor du med låg månadsavgift i den populära bostadsrättsföreningen Riksbyggen Brf Vågmästaren med närhet till grönskande Sockerbruksparken, Rönne å och centrala Ängelholms alla faciliteter. Hiss finns i huset.

Intresset är stort i området, så vänta inte - anmäl ert intresse redan idag! Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration