Sök Meny
Såld

Ängelholm - Centralt / Vaktgatan 30

Ljus och trevlig tvåa i toppskick!

Områdets finaste tvåa? Det kan faktiskt vara så.
Nu finns en ljus och trevlig tvåa i absolut toppskick till salu i centrala Ängelholm. På tredje våningen i ett charmigt hus från 1926 finner ni detta välplanerade och helrenoverade hem. Lägenheten har en välkomnande ljus hall med bra förvaringsmöjligheter. Nytt kök 2016, med moderna och ljusa färger och material.

Vardagsrummet har rustik charm med framtagna bjälkar och trevligt ljusinsläpp. Färgerna är genomgående ljusa och trivsamma. Öppet in mot kök och köksö med plats för 4 personer. Badrummet är strategiskt placerat invid hall och sovrum, det är helkaklat med ljusa material. Sovrum med plats för en dubbelsäng, även här ljusa och moderna material och ljusinsläpp. Välkommen på visning, detta är en pärla ni inte får missa!

Sponsrade länkar
Ängelholm / Centralt
Vaktgatan 30
Slutpris: 825 000 kr
Boarea: 45 kvm
Avgift: 2 418 kr/mån
Driftkostnad: 242 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Ängelholm / Vaktgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!