Vaktgatan 30 / Centralt / Ängelholm

Ljus och trevlig tvåa i toppskick!

Slutpris
825 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 418 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vaktgatan såldes av oss 2016-10-27. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Vaktgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Områdets finaste tvåa? Det kan faktiskt vara så.
Nu finns en ljus och trevlig tvåa i absolut toppskick till salu i centrala Ängelholm. På tredje våningen i ett charmigt hus från 1926 finner ni detta välplanerade och helrenoverade hem. Lägenheten har en välkomnande ljus hall med bra förvaringsmöjligheter. Nytt kök 2016, med moderna och ljusa färger och material.

Vardagsrummet har rustik charm med framtagna bjälkar och trevligt ljusinsläpp. Färgerna är genomgående ljusa och trivsamma. Öppet in mot kök och köksö med plats för 4 personer. Badrummet är strategiskt placerat invid hall och sovrum, det är helkaklat med ljusa material. Sovrum med plats för en dubbelsäng, även här ljusa och moderna material och ljusinsläpp. Välkommen på visning, detta är en pärla ni inte får missa!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration