Välingevägen 244 / Ängelholm / Helsingborg

Charmig villa strax utanför Ängelholm

Slutpris
1 270 000 kr
Boarea/biarea
93/12 kvm
Driftkostnad
30 547 kr/år
Totalareal
802 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-12-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Välingevägen såldes av oss 2018-12-17. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Välingevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Välingevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar ni hus på ett rofyllt, lantligt läge, men ändå nära det mesta? Vi presenterar med glädje ett mysigt hus i Välinge, strax utanför Ängelholm. Ett oerhört charmigt hus, rött med vita knutar. Här blir man verkligen förälskad. Huset erbjuder vardagsrum med kamin, kök med matplats och badrum på nedre plan. En trappa upp finns sovrum, rymlig klädkammare och sovrum/genomgångsrum. Stor härlig trädgård i soligt läge på framsidan och gott om plats för lek på baksidan. Fastigheten har utsikt över åkrarna och med närhet till både Ängelholm och Helsingborg.

Skolbussen går utanför huset in till Strövelstorp. Nära till bad vid Sandön i Utvälinge eller Farhult lite längre bort. Du tar dig även snabbt ut på E6. Ett hemtrevligt hus på ett lantligt läge helt enkelt. Varmt välkomna att boka in er på visning och uppleva känslan på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration