Torsgatan 18

Torsgatan 18

Slutpris

3 000 000 kr


Åstorp

Torsgatan 18


Slutpris
3 000 000 kr

Åstorp

FINT 1-1/2 PLANSHUS MED KÄLLARE, BERGVÄRME, UTERUM, STOR TOMT I ÅSTORP!

HUSET ÄR FÖRBESIKTIGAT OCH TECKNAT DOLDA FELFÖRSÄKRING!

Äntligen ges möjligheten att förvärva detta fina 1-1/2 planshus med källare som har bergvärme, en fantastisk tomt på över 1000 kvm, en av områdets största där ni finner ett stort uterum med utgång till trädäcket i omtyckta Åstorp!

Från att ni parkerat bilen på den stora uppfarten så möts ni av den nylagda fina trappan och välkomnas in i en ljus hall med klinker och god plats till att hänga av sig. På första plan finner man två badrum varav det ena är utrustat med dusch och det andra badkar. Fint rymligt kök som tar fram matglädjen med goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord tillsammans med en komplett maskinpark. Huset förlängs med utgången till det stora fantastiska uterummet som blivit den givna favoritplatsen som släpper in mängder med ljus, finns plats till matbord för större tillställningar och har utgång till trädäcket med spaet. Vardagsrummet kan man dela upp i två delar och göra om ena till ett sovrum för idag är det inrett med två sovrum på första plan och två på ovanvåningen.

Ovanvåningen finner man möblerbart allrum med soffgrupp, goda förvaringsutrymmen och de två sovrummen. Är ni behov av ett sjätte sovrum kan ni göra om kontoret i källaren till ett sovrum som idag är inrett med kontor. Längre in i källaren finner man ett stort förvaringsutrymme, i det rummet är det förberett för en bastu där man dragit elrör. Längre in finner man pannrummet och extra förvaringsyta.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med en fantastisk välskött tomt som ni kommer att älska, framförallt om ni har barn. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag.


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
42 200 kr/år
Tomtarea
1 165 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2021-10-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Torsgatan såldes av oss 2021-10-04. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Torsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.