Dalagatan 10

Dalagatan 10

Slutpris

2 300 000 kr


Åstorp

Dalagatan 10


Slutpris
2 300 000 kr

Åstorp

Varmt välkomna till detta välplanerade enplanshus med källare på en stor tomt i fritt söderläge.

Välkomna till detta stilrent renoverade enplanshus med källare.

Man parkerar smidigt bilen antingen längs med gatan, på uppfarten eller i garaget och via huvudentrén så kliver man in i en ljus trevlig hall. Till vänster och höger direkt vid hallen har vi två av husets idag tre sovrum och båda dessa är rymliga och rymmer dubbelsäng. Det ena sovrummet har dessutom en liten extra inbyggt garderob och det andra sovrummet har stor skjutdörrsgarderob. Vidare har vi sällskapsytorna i form av ett stort vardagsrum där man även har kontakt med köket och matplatsen. Det som skiljer köket och vardagsrummet är bland annat murstocken. Köket erbjuder bra förvaring och är utrustat med inbyggnads ugn och micro, diskmaskin, spishäll, vask samt kyl/frys. Intill matplatsen har vi husets tredje sovrum. Ovanvåningen har en stor toalett med handfat, skåp och toalett. På källarplan har vi först ett tv-rum i gamla gillestugan, en hall, matkällare, tvättstuga med tvättmaskin, samt ett stort tidigare pannrum som idag används mest till förvaring.

Från vardagsrummet har man utgång till den stora träaltanen där det även finns ett utomhusspabad. Träaltanen är stor och rymmer flera möblemang och är även byggt plank runt för insynsskydd. Altanen ligger i soligt söderläge och här har du sol nästan hela dagen! Det som kan tilläggas är att uteplatsen också blir väldigt mysig på kvällarna, alla grå "boxarna" på uteplatsen är dom/up lights med ställbar ljusbild, både boxarna och spotsen styrs med röstkommandon via Google Home idag.

Så sent som 2015-2016 så installerade man jordvärme i huset vilket är ett modernt och ekonomiskt bra uppvärmningssystem.

Här bor man i ett populärt och omtyckt lugnt område med närhet till god kommunikation och service. För småbarnsfamiljen så finns skolor och olika platser för aktiviteter som idrottsplats med fotbollsplaner, ishall, minigolf och boulebana finns inom promenadavstånd. Otroligt smidigt att kunna ta sig runt med bussförbindelserna som ligger bära bostaden eller att ta tåget/bilen antingen in till Helsingborgs centrum på 15 minuter eller ut från Åstorp till grannstäderna eller ljuvliga Söderåsens nationalpark. I Åstorp bor man i en trygg miljö med bra förutsättningar. Det finns allt från livsmedelsbutiker, vårdcentral, bank och bensinstation.

Kort sammanfattat är detta ett perfekt boende både för en liten och en större familj. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
92/92 kvm
Tomtarea
806 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Dalagatan såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Dalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.