Fjällvägen 7

Fjällvägen 7


Tingdal— Åstorp

Fjällvägen 7



Tingdal— Åstorp

Välplanerat 1-planhus med garage på populära Tingdal i Åstorp!

Nu ges möjlighet att förvärva detta hemtrevliga enplanshus med garage och ligger i omtyckta Åstorp, välkomna till Fjällvägen 7!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum och på golvet ligger ett genomgående laminatgolv. Det finns två ingångar till huset, från den ena ingången möts ni av en rymlig, ljus hall med plats till att möblera med garderober och att hänga av sig. Från garaget når man tvättstugan som sedan leder er vidare in till köket. Ett fantastiskt kök att arbeta i med goda arbetsytor och förvaring tillsammans med en komplett maskinpark. För bjudningar finns det plats att möbleras med ett stort matbord vilket ni även kan göra i vardagsrummet. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med utgång till trädgården som ligger i ett västerläge. Stor gräsmatta och stenlagd uteplats på både baksidan och framsidan som kan möbleras.

Det finns ett badrum med badkar, en gästtoalett och tre väldisponerade sovrum. Ett perfekt hem för både den lilla som den stora familjen. Barnvänligt område med minimal trafik, gångavstånd till skola och natur.

Åstorp har verkligen växt under de senaste åren där fler och fler familjer från större kommuner letar sig hit. Åstorp ligger strategiskt väldigt bra även om man har ett arbete utanför. Ni kommer smidigt ut på motorvägen om ni färdas med bil och kommer på några minuter till grannkommunerna Ängelholm, Helsingborg, Klippan och Bjuv. För er som färdas kollektivt finns bra bussförbindelser och tågstation. I Åstorp finns två livsmedelsaffärer (OJ och Lidl), bussförbindelser, tågstation, skolor, apotek, vårdcentral, systembolag, bank och aktiviteter som fotbollsplan och padelcenter. Stora köpcentrumet Väla ligger cirka 15 minuter bort med bil och har cirka 200 butiker med allt från kläder, livsmedel, hudvård, sport, djur, elektronik, frisörer, restauranger, fik och mycket mer.


Boarea/biarea
124/29 kvm
Driftkostnad
36 521 kr/år
Tomtarea
648 kvm
Rum
3 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Fjällvägen såldes av oss 2024-02-08. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Fjällvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.