Fjällvägen 23
Fjällvägen 23
Pontus Aronsson, ansvarig mäklare i Helsingborg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pontus Aronsson

Ansvarig mäklare

Till salu

Fjällvägen 23

Utgångspris

3 350 000 kr


Utgångspris

3 350 000 krTingdal— Åstorp

Fjällvägen 23


Till salu
Utgångspris
3 350 000 kr

Tingdal— Åstorp

Modernt, lättskött enplanshus byggt 2011 i Åstorp!

Modernt och lättskött hus på ett plan med vattenburen golvvärme som är byggt 2011 med hjälp av Vimmerbyhus som är det perfekta huset för er som värdesätter bekvämlighet och stil oavsett om ni är ett par eller en familj, välkomna till Fjällvägen 23.

Detta vackra hem erbjuder en väl genomtänkt planlösning med ljusa och luftiga rum som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande. Huset fördelar sig på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig och bra med förvaring i garderoberna, första kaklade badrummet i anslutning till hall med golvvärme och dusch samt en praktiskt inredd tvättstuga med husets andra ingång och längre in finner man tre väldisponerade sovrum varav ett av dem har eget badrum.

Vardagsrummet blir husets samlingspunkt, ett rum som ägarna lagt ner väldigt mycket tid på innan husbygget drog igång för att skapa en känsla av harmoni och en inbjudande miljö för avkoppling och sociala sammanhang. Med sin imponerade takhöjd tillsammans med de stora fönsterpartierna som fyller rummet med rikligt dagsljus så måste jag säga att ägarna har lyckats. Ett rum som ni verkligen behöver uppleva på plats för att förstå känslorna som rummet ger. I vardagsrummet har man även valt att installera en täljstenskamin som inte bara är en snygg inredningsdetalj utan är en bra värmekälla också. För att toppa detta och göra rummet helt komplett så har man utgång till uterummet som ligger i ett söderläge. En oas där ni kan njuta av era växter eller bara koppla av med en bok i handen och blicka ut över trädäcket och resterande del av den uppväxta och välskötta trädgården.

Stilrent kök från HTH som kombinerar funktionalitet och elegans med sina exklusiva materialval, komplett maskinpark och smarta lösningar både när det gäller förvaring och arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd.

Utanför finner ni en lättskött trädgård som är perfekt för avkoppling och umgänge. Här finns också en carport som skyddar er bil från väder och vind, samt extra förvaringsutrymme för cyklar och trädgårdsredskap.

Detta hus erbjuder allt ni behöver för ett bekvämt och modernt liv, med minimalt underhåll och maximal njutning. Här kan ni verkligen känna er hemma och njuta av livet i ett hem som är både praktiskt och vackert. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hus till ert!

Åstorp har verkligen växt under de senaste åren där fler och fler familjer från större kommuner letar sig hit. Åstorp ligger strategiskt väldigt bra även för er som arbetar i en av grannkommunerna som ni snabbt och smidigt når med bil, buss eller tåg. I Åstorp finns två livsmedelsaffärer (OJ och Lidl), skolor, apotek, tågstation, flertalet busshållplatser, vårdcentral, systembolag, bank, konditori, florist, frisörer och aktiviteter som fotbollsplan och gym. Stora köpcentrumet Väla ligger cirka 15 minuter bort med bil och har cirka 200 butiker med allt från kläder, livsmedel, hudvård, sport, djur, elektronik, restauranger, fik och mycket mer.


Utgångspris
3 350 000 kr
Boarea/biarea
122/25 kvm
Driftkostnad
40 183 kr/år
Tomtarea
583 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta Pontus för mer information kring Fjällvägen 23.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Hall: Ljus, inbjudande hall med klinker och vitmålade väggar. God plats till att hänga av sig och bra med förvaring i garderoberna.

Tvättstuga: Klinker och vitmålade väggar. Praktiskt inredd tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask och flertalet skåp samt husets andra ingång som blir det vardagliga då den ligger närmst parkeringen.

Badrum: Kaklat i stilrena kulörer. Utrustat med golvvärme, handfat, spegel, spotlights och dusch med duschdörrar.

Vardagsrum: Vardagsrum där rymd och ljus står i centrum med sin imponerande takhöjd och stora fönsterpartier. Här har man valt att även installera en täljstenskamin, trevlig detalj i rummet och god värmekälla. Från vardagsrummet kliver ni direkt ut till ett underbart uterum i söderläge, en oas där ni kan njuta av gröna växter året om. Här kan ni koppla av med en bok, odla egna kryddor eller bara njuta av en kopp kaffe och blicka ut över den välskötta trädgården.

Kök: Detta stilrena kök från HTH kombinerar funktionalitet med elegans. Med sina exklusiva materialval och smarta lösningar blir matlagningen en ren njutning. Goda arbetsytor och bra med förvaring. Maskinell utrustning som häll, fläkt, diskmaskin, ugn, kyl och frys.

Sovrum 1 och 2: Två väldisponerade sovrum som rymmer säng och förvaring.

Sovrum 3 med egen ingång till husets andra badrum: Stort sovrum med eget badrum, vilken lyx! Tänk er att vakna upp här och förbereda er inför dagen i ert egna badrum. Sovrummet är inrett med parkettgolv och vitmålade väggar.
Badrummet är smakfullt inrett med noga utvalt kakel och klinker som skapar en modern och lyxig känsla. Utrustat med golvvärme, toalettstol, spotlights, kommod med handfat, spegel, dusch med duschväggar.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

122 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren)

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig, bland annat beroende på äldre uppmätningsnormer. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Biarea

25 kvm

Tomtarea

583 kvm

Rum

4 (3 sovrum)

Fastighetsbeteckning

ÅSTORP TÄRNAN 3

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

1-planshus

Byggnadsår

2011

Standardpoäng

31

Grund

Betong

Fasad

Träfasad

Takbeklädnad

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Frånluft med återvinning

Kommentar, skorsten

Kamin.

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Frånluft och ved

Allmän information

De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt, i annonsen samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna/informationen som är angiven innan kontrakt.

Fel och brister

I samband med försäljningen har vi inte utfört en besiktning utan det är upp till er som potentiell köpare av detta hus att villkora ert eventuella bud med en besiktningsklausul vilket är en kostnad som ni står för.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

71 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

110 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2023-10-09

Besiktningsman

Claus Holten, Skandek AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber


05
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

Växthus

Beskrivning, parkering

Stenlagd uppfart med plats till flertalet bilar och en carport.


06
Tomt/Servitut
Tomtarea

583 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Beskrivning, tomt

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig,. Den köpare som anser att den exakta tomtarean är av betydelse, bör låta mäta upp tomten före köpet.

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Åstorps samhälle, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 1974-06-11)

Planbestämmelser

Tingdalsområdet, del av, ändr, Detaljplan (Beslutsdatum: 1989-01-30, Senast ändrad: 2021-07-09)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

1 846 000 kr (Fastställt avseende år 2021)

Byggnadsvärde

1 635 000 kr

Markvärde

211 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

2011

Uppvärmning

27 500 kr/år

Försäkring

4 312 kr/år

Vatten och avlopp

5 321 kr/år

Renhållning

2 750 kr/år

Sotning

300 kr/år

Årlig elförbrukning

11500 kWh/år

Sammanlagd driftskostnad

40 183 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 49 708 kr/år)

Beskrivning av kostnader

Driftkostnaderna är baserade på helår 2023.

Uppvärmning och el är en sammanslagen kostnad och totala kostnaden finner ni under fliken "Uppvärmning". OBS! I kwh och kostnaden för uppvärmning och el är det inräknat att man laddat en bil och att en värmefläkt varit igång i uterummet.

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Antal personer i hushållet

2

Försäkring

Hemförsäkring skall ni som köpare/na teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Länsförsäkringar som försäkringsbolag och legat på en årskostnad på 4312 kronor.

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 2 pantbrev om totalt 2 800 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
1 846 000 kr (Fastställt avseende år 2021)
Byggnadsvärde
1 635 000 kr
Markvärde
211 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
2011
Uppvärmning
27 500 kr/år
Försäkring
4 312 kr/år
Vatten och avlopp
5 321 kr/år
Renhållning
2 750 kr/år
Sotning
300 kr/år
Årlig elförbrukning
11500 kWh/år
Sammanlagd driftskostnad
40 183 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 49 708 kr/år)
Beskrivning av kostnader
Driftkostnaderna är baserade på helår 2023.

Uppvärmning och el är en sammanslagen kostnad och totala kostnaden finner ni under fliken "Uppvärmning". OBS! I kwh och kostnaden för uppvärmning och el är det inräknat att man laddat en bil och att en värmefläkt varit igång i uterummet.

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Antal personer i hushållet
2
Försäkring
Hemförsäkring skall ni som köpare/na teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Länsförsäkringar som försäkringsbolag och legat på en årskostnad på 4312 kronor.
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 2 pantbrev om totalt 2 800 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Patrik Olsson

584 m


Björnekulla Pizzeria (Vedeldad pizzaugn&Kolgrill)

838 m


Napoli Pizzeria

1,24 km


Qoods bageri

1,5 km


Golden Jade

1,65 km


Tingdalsskolan Rektorsområde 6

173 m


Oasens förskola

346 m


Förskolan Tingdal

346 m


Tingdalskolan Björnås

488 m


Kyrktuppens förskola

951 m


Lidl

2,28 km


Idrottsgatans Livs

2,64 km


Bjuv station

6,6 km


4verkeri

6,98 km


Åstorp Vattenverksvägen

660 m


Åstorp Björnekulla

875 m


Åstorp Sporthallen

1,67 km


Åstorp Trädgårdsgatan

1,73 km


Åstorp

1,6 km


Kvidinge station

4,57 km


Bjuv station

6,54 km


Billesholm st

8,25 km


Billesholm station

8,25 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Vatten
  2,37 km
  9 min
  13 min
  48 min
 • Tågstation
  Åstorp
  1,6 km
  6 min
  7 min
  30 min
 • Hållplats
  Åstorp Vattenverksvägen
  660 m
  2 min
  2 min
  10 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pontus!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.