Idrottsgatan 3d / Åstorp

Renoverad tvårumslägenhet på Idrottsgatan 3D!

Slutpris
515 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 820 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på idrottsgatan såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på idrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Idrottsgatan 3D i Åstorp. Lägenheten ligger på andra våningen och är genomgående och väldigt ljus. Lägenheten har nyligen blivit nymålad i alla rummen och alla vitvaror är nya från 2018. All el har också gjorts om i lägenheten, både eluttag och kablarna i väggen enligt säljaren.

Lägenheten erbjuder en ljus och rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Från hallen når man köket där det finns utrymme till en matplats vid fönster med utsikt över innergården. Vidare så har man ett stort vardagsrum där det finns utrymme till stor soffgrupp och matsalsmöbler. Från vardagsrummet når man balkongen där man kan njuta av eftermiddags och kvällssolen. Lägenhetens badrum blev renoverat i och med stambytet som föreningen genomförde. Där finns idag badkar och förberett för egen tvättmaskin. Tvättstuga finns i källaren. Sovrummet är stort och här finns gott om förvaring i garderober.

Här bor man i en stor och ekonomisk skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral.
Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation .Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende.

Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.