Skolgatan 5c / Åstorp Centrum / Åstorp

FIN TREA MED INGLASAD STOR BALKONG!

Slutpris
670 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 769 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på skolgatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Skolgatan 5C, tre rum och kök om 71 kvm med en stor inglasad balkong.

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning där alla rum får bra med ytor och trevligt ljusinsläpp. Hallen är rymlig med garderober och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Hallen är inredd med ett ljust fint laminatgolv med målade ljusa väggar som gjordes 2019. Från hallens vänstra sida finner man vardagsrummet, stort trivsamt vardagsrum som är målat 2018 som får ett härligt ljusinsläpp med plats till både matbord och soffgrupp. Köket är från 2011 som går i vita luckor, fin bänkskiva och ett klinkergolv. Praktiskt och fint kök med bra förvaring och arbetsytor samt plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Badrummet är från 2011 som är helkaklat med vit och svart kulör på kaklet, tidlöst och snyggt som är utrustad med wc, handfat, dusch och tvättmaskin. Det är två väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring där det ena sovrummet ligger det ett nytt fint golv från 2019. Idag används det ena sovrummet som ett allrum som man har inrett med stort matbord för trevliga tillställningar. Genom detta rum når man den inglasade stora balkongen med det fina gråa trätrallet som förlänger sommarperioden och blir som ett extra rum. En balkong som utnyttjas väl då den är på ca 9-10 kvm.

Skolgatan 5C ligger i centrum, ett otroligt bra läge då man på gångavstånd når allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare till tågstation. Tågstationen ligger endast ett fåtal meter ifrån som tar en minut med promenadavstånd att nå. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp till Helsingborg med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna annars finns det garageplatser som det råder kö-system till. Nämnvärt är att även internet ingår i avgiften vilket det sällan gör i en förening samt att det finns både ett stort källarförråd och ett matförråd som tillhör lägenheten.

Välkomna till visning och anmälan görs genom hemsidan. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.