Beddinge strandväg 49

Beddinge strandväg 49

Slutpris

3 400 000 kr


Beddingestrand— Trelleborg

Beddinge strandväg 49


Slutpris
3 400 000 kr

Beddingestrand— Trelleborg

Skånegård från tidigt 1900-tal - full av charm och möjlighet till verksamhet

I västra delen av Beddingestrand finns denna skånegård från tidigt 1900-tal med boningshus i vinkel samt "lada" som kan inredas till verksamhet eller mer boyta. Fastigheten ingår i en ny detaljplan som medger att man får stycka av tomtmarken i norr. Tomten är under avstyckning nu och kan säljas separat när avstyckningen vunnit laga kraft.

Själva boningshuset från väster till sydöst: det f.d. köket med sin pampiga murade spis är idag ett rogivande vardagsrum och bibliotek. Otroligt charmigt med synliga takbjälkar och utsikt i norr och söder. Härefter har vi två sovrum intill varandra, det ena med en praktisk klädkammare. Fönster i svalt norrläge och karaktäristiska bjälkar.

Kaklat badrum med dusch samt tvättpelare. Kaklad gästtoalett finns också. En gammal bastu revs ut och väggarna putsades - idag en rustik vinbodega men möjlighet finns att arbeta vidare med utrymmet till t.ex. ett badrum.

Matrummet bjuder en härlig rymd med öppet i nock och plats för rejält matrumsbord. Det finns trappor till två st sovloft, där de numera utflugna barnen haft sina rum genom åren. I matrummet finns ännu en murad spis som ger ett rejält värmetillskott när vindarna viner över skåneslätten. Sist - i sydöst - har vi köket.

Ladan är idag rå och oisolerad - ett oskrivet blad. Hemmakontor? Bed and breakfast? Festlokal? Extra boyta? Intill, genom den till synes anonyma porten i nordvästra hörnet, nås ett charmigt uterum med flertalet fönster mot åkrarna och fantastiska solnedgångar. Dubbelgarage och biluppställningsplatser.

Byggnaderna samt muren i söder ramar in innergården och skapar en härligt skyddad oas. Tomt även i norr, som sagt under avstyckning.

Regionbussen som trafikerar Ystad - Trelleborg stannar på väg 9 söder om huset. Några hundra meter ner finner vi havet. Faktiskt ingår även en bit mark ända nere vid havet, en så kallad tångtäkt som dock ej får bebyggas.

Varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
ca 185/138 kvm
Driftkostnad
58 855 kr/år
Tomtarea
2 000 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-28

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Beddinge Strandväg såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Beddinge Strandväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.