Cypressvägen 28

Cypressvägen 28

Slutpris

4 650 000 kr


Beddingestrand— Trelleborg

Cypressvägen 28


Slutpris
4 650 000 kr

Beddingestrand— Trelleborg

Välskött fastighet med stor tomt om 1 745Kvm på en av de populäraste vägarna i Beddingestrand!

Är du/ni ute efter ett strandnära hus med stor tomt som kan användas som både sommarstuga eller åretruntbostad med närhet till affär, blomsterbutik och restaurang samt golfbana?!
Då är detta perfekt för dig/er!

Vid en av Sveriges finaste kustremsor presenterar vi ett välskött bostad med tre rum och kök varav två sovrum. Bostaden har renoverat kök och badrum från 2016. Fastigheten är välskött med en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även en vackert centrerad braskamin som är perfekt när de de kalla höst och vinterkvällarna slår in!
Trädgården är stor men lättskött och erbjuder sol i alla väderstreck.
Det stora trädäcket som ansluter bostad och gäststuga till varandra är perfekt får både soldyrkaren och skuggtypen, här finns plats för alla!
Gäststugan erbjuder flera sängplatser, kök, toalett, uterum och även en utedusch som är praktiskt när man bara vill skölja av sig efter ett dopp i havet.

Bostaden ligger i Beddingestrand, mellan Trelleborg och Ystad med närhet till både Kastrup och Sturups flygplats. Beddingestrand är känt för sin trevliga golfbana men också för ett bra utbud av restauranger men framförallt för dess vackra sandstränder!
Välkomna till det perfekta sommarstället!
Nära natur, kommunikation och givetvis havet.
Varmt Välkomna!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
27 636 kr/år
Tomtarea
1 745 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-04-14

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Cypressvägen såldes av oss 2022-04-14. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Cypressvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.