Vitsippevägen 11 / Skateholm - Stora Sjötorp / Beddingestrand / Trelleborg

Tomt med gångavstånd till vacker sandstrand!

Slutpris
1 350 000 kr
Driftkostnad
2 000 kr/år
Tomtarea
759 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
TRELLEBORG STORA BEDDINGE 14:69
Såld
2020-09-01
Bostaden är såld!

Denna tomt på Vitsippevägen såldes av oss 2020-09-01. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Vitsippevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skateholm - Stora Sjötorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till vår underbara sydkust och mer specifikt till området Stora Sjötorp i Skateholm. Här bor man på historisk mark kallad Skateholmsboplatsen, där man funnit bosättningar från så långt som 7000 år tillbaka i tiden. Vi befinner oss på några minuters promenadavstånd från vacker vit sandstrand.

Tomten får bebyggas med en huvudbyggnad vars byggnadsarea inte får överstiga 70 kvm samt en komplementbyggnad som inte får överstiga 50 kvm. Största taklutning 45°. Tomten är så gott som fri från träd och buskar, även rötter och stubbar har dragits upp. Man har sparat några unga björkar i gränsen mot söder. Vatten och avlopp ligger i tomtgräns och är betalt. Även fiber finns i tomtgräns. Tomten är friköpt och ingår i Stora Sjötorp samfällighetsförening.

Under "Dokument och länkar" finns gällande detaljplan samt tomtkarta.

Beddingestrand med omnejd har alltid varit sydkustens lilla paradis och har verkligen levt upp än mer på sista tiden. Anrika Restaurang Pärlan, där en ny fin brygga byggdes för några år sedan, öppnade verksamhet igen i år med mat och liveframträdanden. Bingsmarkens Camping har en ny driftig arrendator som gjort flertalet renoveringar, byggt pool och padelbana och även här har man restaurang och After beach med livemusik. Flera andra restauranger samt ett par st matbutiker finns på cykelavstånd. För den aktive finns Bedinge Golfklubb, tennis- samt fotbollsklubb. Regionbuss 190 trafikerar sträckan Trelleborg-Ystad och busshållplats finns vid infarten mot Stora Sjötorp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skateholm

Strandnära område med både sommarstugor och året runt villor.

Nöje

Restaurang 2:a Sandbank ligger i närområdet och i Beddingestrand finns pizzeria Amalfi. Mindre matbutiker för att inhandla det nödvändigaste finns i både Beddingestrand och Skateholm.

Fritid

På sommaren är den stora höjdpunkten i Skateholm den fina sandstranden. Att inte missa är att strosa runt i den lummiga miljön mot Beddingestrand. I Beddingestrand ligger Sveriges sydligaste golfbana, Bedinge golfklubb. Tennisbanor och minigolf finns också.

Kommunikation

Trelleborg och Ystad nås enkelt med buss 190 eller om man vill använda den fina cykelleden som går i båda riktningar.

Familjeliv

En kooperativ förskola finns i Beddingestrand och låg- och mellanstadieskola ligger i närliggande tätorten Smygehamn.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.