Kornsparvsgatan 2

Kornsparvsgatan 2

Slutpris

4 150 000 kr


Billesholm— Bjuv

Kornsparvsgatan 2


Slutpris
4 150 000 kr

Billesholm— Bjuv

1-PLANSHUS PÅ HÖRNLÄGE MED POOL I ATTRAKTIVT OMRÅDE I BILLESHOLM!

Nu saluförs detta fina enplanshus byggt år 2006 som har hörnläge, pool, uterum och garage som ni finner på populär adress i Billesholm, Kornsparvsgatan 2!

Från att ni parkerat bilen på den stora uppfarten eller i garaget med fjärrstyrd garageport så möts ni av en ljus hall med god plats till att hänga av sig och det genomgående fina golvet. Till höger om hallen finner man köket som går i vita luckor, grånyans på bänkskiva och stänkskyddet som får rikt med ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Ett kök att trivas i och i anslutning finner man tvättstugan och garaget.

När man kliver in i vardagsrummet blir takhöjden påtaglig, häftig rymd och charmigt att det är nivåskillnader. Ett rum som fylls med ljusinsläpp och lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man uterummet, på sommaren springs det mellan vardagsrum, uterum och sen runt hörnet till poolen. Trädgården är verkligen en familjeidyll, varför åka på semester när ni har allt hemma? Minimal insyn då häcken kommit upp en bra bit, möblera, ta bort pooltaket och njut!

I andra delen av huset finner man de tre väldisponerade sovrummen, toalett och ett stort badrum som idag är inrett med dusch men får även plats till ett badkar. Här finner vi även ett mindre vardagsrum/allrum som är perfekt när barnen har kompisar över och kan ha sin egna lek/spelhörna.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona och pågatågstrafiken är igång för er som färdas med tåg. Billesholm är känt för att ha en av Sveriges vackraste folkparker som anlades 1889 som ligger kring härlig natur med dansbana och scen. Tycker ni om natur och vandring så har ni Söderåsen en kort biltur härifrån med trevliga vandringsleder.


Boarea/biarea
135/27 kvm
Driftkostnad
38 238 kr/år
Tomtarea
676 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-25

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kornsparvsgatan såldes av oss 2022-01-25. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Kornsparvsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.