Skrivgatan 7

Skrivgatan 7

Slutpris

3 100 000 kr


Billesholm— Bjuv

Skrivgatan 7


Slutpris
3 100 000 kr

Billesholm— Bjuv

FINT 1-1/2 PLANSHUS MED VÄLSKÖTT TRÄDGÅRD OCH GARAGE I BILLESHOLM!

Är ni på jakt efter en stor familjevilla med garage på lugn återvändsgata i omtyckta Billesholm med en väldigt trevlig trädgård som har minimal insyn så kan vi nu presentera Skrivgatan 7!

Fint 1-1/2 planshus som genomgått en större renovering under åren och är på 167 kvm där det idag är inrett med tre sovrum med möjlighet till fem. Från att ni parkerat bilen på den breda uppfarten eller i garaget med dubbelport så finner ni husets första ingång på gaveln närmst parkeringen som är inredd som tvättstuga och blir den vardagliga entrén. Den andra är på framsidan som blir fin entrén. Det finns ett badrum på vardera plan där det första är inrett med badkar, dusch och bastu. Badrummet på ovanvåningen är inrett med stor dusch.

Fint kök med smakfullt utvalda kulörer där man optimerat ytorna med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp och erbjuder lättmöblerade ytor som har utgång till uterummet. Favoritplatsen är husets baksida, välskött trädgård med uterum, trädäck med spa och minimal insyn där ni har naturen som granne på baksidan.

Ovanvåningen erbjuder ett stort allrum med trevlig detalj som kaminen och utgång till balkongen. På vardera sida om allrummet finner man ett stort sovrum där det ena kan delas upp till två och i det andra har en egen klädkammare.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona där de beräknas inom kort att pågatågstrafiken skall vara igång som kommer underlätta pendlingsmöjligheterna och påverka Billesholms utveckling positivt. Billesholm är känt för att ha en av Sveriges vackraste folkparker som anlades 1889 som ligger kring härlig natur med dansbana och scen. Tycker ni om natur och vandring så har ni Söderåsen en kort biltur härifrån med trevliga vandringsleder.


Boarea
167 kvm
Driftkostnad
35 686 kr/år
Tomtarea
753 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-11-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Skrivgatan såldes av oss 2021-11-19. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Skrivgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.