Vångvägen 12 / Billesholm / Bjuv

Nyproducerat stenhus på lugnt område i Billesholm.

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
24 020 kr/år
Totalareal
573 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
BJUV LJUNGSGÅRD 2:38
Såld
2020-02-15
Bostaden är såld!

Denna tomt på Vångvägen såldes av oss 2020-02-15. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Vångvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billesholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda ett nybyggt stenhus på lugnt och barnvänligt område i Billesholm. Huset är helt nybyggt och här är det bara att flytta in och trivas. Huset är genomtänkt planerat och fokus var när man byggde huset att man skulle få en modern planlösning för en familj. Det är ett underhållsfritt hus som erbjuder fyra sovrum, stora öppna sällskapsytor, två badrum varav ett som ligger tillsammans med master bedroom. Allt i ett plan vilket gör det attraktivt både för barnfamiljer och äldre.

Huset ligger cirka 300 meter från Ljungsgårds förskola och knappt en kilometer från Jens Billeskolan. Samhället har ca 3000 invånare och ligger med cirka 15 minuters bilresa från Helsingborg.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. År 2021 beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang.

Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.