Violgatan 11

Violgatan 11


Billesholm— Bjuv

Violgatan 11



Billesholm— Bjuv

RENOVERAD 1-1/2 PLANHUS MED GARAGE OCH TOMT I RÄTT LÄGE I BILLESHOLM!

Äntligen får vi presentera detta fantastiska 1-1/2 planshus beläget på en eftertraktad hörntomt med trädgård i väster och söderläge som genomgått en omfattande renovering de senaste åren som kombinerar modern komfort med tidlös charm, välkomna till Violgatan 11 i Billesholm!

När ni kör in på återvändsgatan lyser huset upp med sin välskötta trädgård, stenlagda uppfart och vidgjorda garaget med ny träfasad. Efter att ni parkerat i antingen garaget eller på uppfarten så välkomnas ni av en ljus, luftig hall med ett snyggt klinker som matchar perfekt ihop med valet av kulörer på väggarna och det moderna inslaget av wood-on-wallen som även skapar en varm känsla. I anslutning till hallen finner man badrummet som är utrustat med badkar, kaklat i stilrena kulörer som har ny badrumsinredning med kommod och vägghängda skåp i trä och ett nytt 3-glas isolerfönster.

Fantastiskt kök från HTH med de vita köksluckorna tillsammans med Ikeas träluckor i brunt som installerades år 2022 där modern elegans möter naturlig värme och funktionalitet. Ett kök som är mer än bara matlagning, med en harmonisk kombination av vita köksluckor och rika trädetaljer skapas en tidlös estetik som både känns inbjudande och stilren. Vägg har tagits ner mellan kök och vardagsrum som bjuder in till social samvaro och gör att rummen smälls samman på ett naturligt sätt med utgång till trädäcket på gaveln som ligger i ett västerläge och övergår till ett söderläge när ni följer trädäcket till baksidan. En fantastiskt trädgård för barnen och djuren att leka fritt och plats för trevliga grillkvällar för släkt och vänner på trädäcket.

På första plan finner man även en praktiskt inredd tvättstuga, pannrum med luft-vatten värmepumpen, bastu och husets första sovrum som har utgång till baksidan.

Ovanvåningen fördelar sig på ett rymligt allrum som är fullt möblerbart, tre väldisponerade sovrum och en toalett.

Oavsett om ni söker ett hem för familjelivets alla stunder eller en plats att bjuda in vänner och släkt för minnesvärda tillfällen, är detta huset där era visioner blir verklighet. Upplev det bästa av både inomhus- och utomhusliv i denna oas av stil och trivsel.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona och pågatågstrafiken är igång för er som färdas med tåg. Billesholm är känt för att ha en av Sveriges vackraste folkparker som anlades 1889 som ligger kring härlig natur med dansbana och scen. Tycker ni om natur och vandring så har ni Söderåsen en kort biltur härifrån med trevliga vandringsleder.


Boarea
149 kvm
Driftkostnad
24 458 kr/år
Tomtarea
975 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Violgatan såldes av oss 2024-04-04. Se alla våra försäljningar i Billesholm samt även på Violgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.