Krokusgatan 14

Krokusgatan 14


Bjuv

Krokusgatan 14



Bjuv

1-planshus med källare och dubbelgarage på lugn gata i Bjuv!

Välkomna till Krokusgatan 14, ett enplanshus med källare som har ett dubbelgarage och ligger i ett barnvänligt område i Bjuv!

Samma ägare sen huset byggdes år 1977 som nu söker sig en ny ägare. Sen huset byggdes har det inte utförts några renoveringar, huset är i stort behov av modernisering och renovering. Här finns de rätta förutsättningarna för er som vill skapa ert drömhem med sin välplanerade planlösning, möjlighet med upp till fem sovrum, dubbelgarage, läget på tomten är klockren och området likaså.

Första plan fördelar sig på en hall med god plats till att hänga av sig och i anslutning finner man badrummet som är inrett med plastmatta och utrustat med badkar. Köket är praktiskt inrett med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Idag finns det ett sovrum men möjligheten finns att göra om allrummet till två sovrum och ena delen av vardagsrummet till ett vilket gör att det kan totalt bli fyra sovrum på första plan.

I källaren möts man först av allrummet som har stora ytor och är inrett med en kamin. Här nere finns fyra förvaringsutrymmen i olika storlekar, utgång till garaget, tvättstuga med ingång till pannrummet och duschrum med bastu. Ett av förvaringsutrymmen som man når genom allrummet kan göras om till ett framtida sovrum.

Uppfart med plats till flertalet bilar och sen ett dubbelgarage som är i stort renoveringsbehov men en fantastiskt tillgång till er som gör vid det. Trädgården ligger med insynsskydd från grannar, ett trädäck i sydostläge och en stor gräsmatta för barnen att leka fritt.

I Bjuv bor man med goda kommunikationer som busshållplatser och tågstation på promenadavstånd från bostaden. För er som pendlar med bil så kommer ni fort ut på motorvägen och tar bara några minuter sen är man i grannkommunerna, Åstorp, Klippan, Helsingborg och Ängelholm. Det finns skolor för olika åldrar, restauranger, systembolag, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer som underlättar er vardag och gör att ni kommer trivas på Krokusgatan 14.


Boarea/biarea
117/92 kvm
Driftkostnad
52 713 kr/år
Tomtarea
810 kvm
Rum
6 rum (1-5 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Krokusgatan såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Krokusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.