Örnahusvägen 255 / Mälarhusen / Borrby / Simrishamn

Skånelänga på naturtomt

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
79 kvm
Driftkostnad
14 968 kr/år
Tomtarea
3 568 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Örnahusvägen såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Borrby samt även på Örnahusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mälarhusen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillbyggd skånelänga på stor naturtomt, adress Örnahusvägen men längans läge är i attraktiva Mälarhusen. I nästan 50 år har tidigare ägare tagit hand om och vårdat längan men nu är det dags att lämna över till nästa ägare. Den äldsta delen är säkert från början av 1900 talet men kan kanske även vara äldre. Atmosfär finns i form av synliga bjälkar, spröjsade fönster, trägolv, sättugn, kamin, spegeldörrar samt putsade väggar m m. Den stora tomten ger relativt insynsskyddad läge och till bästa sandstrand/hav är det ca 1 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.