Eternellvägen 10

Eternellvägen 10

Slutpris

5 800 000 kr


Strandhem— Bunkeflostrand— Malmö

Eternellvägen 10


Slutpris
5 800 000 kr

Strandhem— Bunkeflostrand— Malmö

Stilfull villa på härliga Strandhem

Nu presenterar vi en stilfull villa på idylliska Strandhem. Detta är en villa med magnifik takhöjd och stora fönster som ger ett faktiskt ljusinsläpp! Den öppna planlösningen gör det mysigt att stå i köket att laga mat samtidigt som gästerna njuter i vardagsrummet framför den varma kaminen. Vintertid njuter man av både vattenburen golvvärme och en kamin som sprider värme och ett mysigt sken. Strandhem är ett attraktivt och lugnt område med gångavstånd till havet och närhet till skolor och förskolor. Ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra.

Vi välkomnas in i huset via den rymliga hallen. Mörkt klinkers på golvet leder oss in till huset hjärta. Köket är ljust med bra arbetsytor och gott om förvaring, vitvaror i rostfritt med öppen planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet njuter vi av den härliga utsikten mot trädgården samtidigt som maten lagas och kaminen sprider värme och mysfaktor är hög från det knastrande ljudet och mysiga lågorna.
Huset erbjuder tre rymliga sovrum. Från det stora sovrummet är det en utgång till trädgården, samt en stor klädkammare. Det finns ett helkaklat badrum med duschhörna samt en egen tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Husets vind är idag oinredd, men kan inredas om man behöver mer utrymme och vill man ha ett till badrum går även det att lösa.

Den insynsskyddade trädgården har allt man behöver för att njuta året runt och hela tre uteplatser. I det härliga spabadet som finns i trädgården på betongplatta kan ni njuta av utsikten över gräsmattan. Det finns även en utedusch som är skön att svalka sig i de varma dagarna. På Norrsidan av huset finns en stenlagd uppfart med plats för tre bilar och det finns även en stor gästparkering bara ett hus bort.

Strandhem som är en del av Bunkeflostrand är verkligen en oas vid havet. Tidigare var ett detta ett sommarstugeområde men nu är det mycket permanentboende med större hus och det blir mer för varje år. För de boende finns en samfällighetsförening bestående av aktivitets- och grönytor samt en härlig badbrygga som är mycket populär och här erbjuds även båtplats för boende som önskar det. Här finns även tennisbana, fotbollsplan, basketplan, boulebana samt härlig natur och fina promenadstråk. I närområdet finns även en ICA-butik, restauranger, apotek mm.

Snabbt och smidigt tar man sig in till Malmö City eller via Öresundsbron vidare till Danmark, det bästa av två världar möts!


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
34 900 kr/år
Tomtarea
517 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-21

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Eternellvägen såldes av oss 2023-04-21. Se alla våra försäljningar i Bunkeflostrand samt även på Eternellvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.