Bäckvägen 35

Bäckvägen 35

Slutpris

1 250 000 kr


Förslöv— Båstad

Bäckvägen 35


Slutpris
1 250 000 kr

Förslöv— Båstad

Barnvänligt med gångavstånd till det mesta!

I familjära Förslöv presenteras nu möjligheten att förvärva en välplanerad 1,5-plans bostadsrättsvilla. Här har du tillgång till 137 välplanerade kvm boarea samt ett härligt uterum och ett stort trädäck.

På entréplan har man en rymlig hall med bra plats till förvaring, sovrum, stort vardagsrum med utgång till uterum och trädäck, renoverat kök med matplats och separat tvättstuga. På övre plan finns ett allrum, badrum, två sovrum samt en klädkammare. Förråd finns i anslutning till uterum. Laddbox finns installerad för elbil.

Förslöv har trots sin litenhet ändå har det mesta du behöver. Familjens vardagsliv blir smidigt genom ortens förskolor och skola F-9, apotek, vårdcentral och bibliotek.Här finns också ICA butik, handelsträdgård, blombutik, bageri och förstås den välkända Heberleins Delikatesser. Skulle du mot förmodan inte hitta exakt det du vill tar du snabbt bussen, tåget eller bilen till Båstad, Torekov, Ängelholm eller Helsingborg.

Varmt välkommen på visningen.


Boarea
137 kvm
Avgift
5 968 kr/mån
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-18

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Bäckvägen såldes av oss 2023-06-18. Se alla våra försäljningar i Förslöv samt även på Bäckvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.