Långagärdsvägen 27 / Förslöv / Båstad

Enplansvilla på familjevänligt läge

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
114/20 kvm
Driftkostnad
22 767 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Långagärdsvägen såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Förslöv samt även på Långagärdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Förslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi äntligen presentera denna trevliga villa på lugn återvändsgata.

Vi letar efter dig som ser alla fördelar med husets väldisponerade planlösning med sovrum, badrum, kök, matplats och öppna sällskapsytor på ett och samma plan med fönsterpartier och utgång till bostadens insynsskyddade tomt. I närheten finns en mysig lekplats där barnen i området leker tillsammans.

Här bor man på strategiskt bra läge för dig som arbetar på annan ort med närhet till flygplats, E:6 och tågstation samt med gångavstånd till skola, grönområden och tennisplan.

Varmt välkommen till denna välbevarade bostad på Långagärdsvägen 27.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.