Ljungbyholmsvägen 19

Ljungbyholmsvägen 19

Slutpris

1 810 000 kr


Förslöv— Båstad

Ljungbyholmsvägen 19


Slutpris
1 810 000 kr

Förslöv— Båstad

FINT HUS MED EN FANTASTISK TOMT I FÖRSLÖV!

Välkomna till Ljungbyholmsvägen 19, 1-1/2 plans hus med källare på 100 kvm boarea och 60 kvm biarea som har en fantastisk insynsskyddad tomt i ett härligt solläge som är beläget i populära Förslöv!

Ett ytterst välplanerat hem som är fördelad på två plan där de sociala ytorna är samlade på första plan och de två sovrummen, allrummet med plats till soffgrupp och det moderna helkaklade badrummet med golvvärme och badkar på ovanvåningen. Praktisk hall med god plats till att hänga av sig med en gäst-wc i anslutning. Vardagsrummet har blivit favoritplatsen vilket man förstår med all charm som burspråket, trevliga kaminen och trä-glasdörrarna som öppnas upp mot uterummet. Trevliga sociala umgängesytor som har plats till både soffgrupp och matbord för större tillställningar som får ett härligt ljusinsläpp. Ett praktiskt kök med bra förvaring i form av över/underskåp och goda arbetsytor samt plats till ett matbord.

Källaren har stor potential och kan inredas efter behov då det kan bli ett till sovrum, perfekt till tonåringen eller för er som vill bedriva verksamhet hemifrån då man har egen ingång utifrån. Idag används källaren som förvaringsutrymme, tvättrum och pannrum med pelletspanna.

Trädgården ligger i ett härligt solläge som är insynsskyddad och är ett av områdets bättre tomter. Gruslagd uppfart med plats till ett flertal bilar och ett förråd med plats till trädgårdsredskap.

Förslöv är en omtyckt by i Båstad kommun som ligger otroligt bra strategiskt då det ligger mellan Båstad och Ängelholm. Det finns god service och kommunikation med bra bussförbindelser och tågstation som underlättar er vardag. På promenadavstånd finner man skolor från förskola till högstadiet, bageri, Circle K, frisörsalonger, vårdcentral, pizzerior och ICA. Aktiviteter finns det gott om, en engagerad fotbollsförening med flera fotbollsplaner, innebandy, tennis/padelbanor, ett nytt gym och trevliga promenadslingor. I Förslöv får man en trygg uppväxt, vi ses på visning!


Boarea/biarea
100/60 kvm
Driftkostnad
24 375 kr/år
Tomtarea
918 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Ljungbyholmsvägen såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Förslöv samt även på Ljungbyholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.