Trohetsvägen 8

Trohetsvägen 8

Slutpris

3 600 000 kr


Förslöv— Båstad

Trohetsvägen 8


Slutpris
3 600 000 kr

Förslöv— Båstad

FANTASTISKT FIN FAMILJEVILLA I ETT LUGNT OMRÅDE!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!
Är ni på jakt efter en välplanerad villa med minst fyra sovrum i två plan, garage och en fantastisk tomt så kan vi nu stolt presentera Trohetsvägen 8! Huset som uppfyller husletarens checklista och området som skapar de bästa förutsättningarna för era barns uppväxt med allt som Förslöv har att erbjuda inom promenadavstånd.

Ett ytterst välplanerat hem som är fördelad på två plan där man möts av en välskött framsida som har plats till två bilar på uppfarten samt en i garaget. In genom dörren slås man av det härliga ljusinsläppet som kommer från den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök som kan öppnas upp mot trädgården. Trevligt att kunna socialisera sig med gästerna samtidigt som man njuter av matlagningen i det praktiska köket som erbjuder goda arbetsytor och förvaring. Här kan det inredas med stor soffgrupp och matbord för större tillställningar. Förbi köket når man grovköket som har egen utgång till garaget. Helkaklat badrum från 2019 i tidlösa kulörer som är utrustat med dusch och på ovanvåningen har man en toalett, väldigt praktiskt. Det fanns olika val man kunde göra när dessa hus byggdes, möjligheten finns att ta ner väggen och göra om toaletten till ett badrum då det är förberett för dusch. Idag har huset fyra sovrum, två på vardera plan där alla är väldisponerade som rymmer, säng, förvaring och skrivbord. För den som önskar ett femte rum finns möjligheten att göra om det ena sovrummet på ovanvåningen till två. Från det andra rummet når man balkongen, trevligt att kunna öppna upp och avnjuta sommarkvällar med vännerna. Här uppe finner man ett rymligt allrum som kan inredas med möblemang.

Trädgården ligger i ett härligt solläge som är insynsskyddad och är ett av områdets bättre tomter vilket ni fort kommer att inse. Stenlagt på fram och baksidan som sedan går över till gräsmatta och ett förråd till trädgårdsredskapen. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område på en hörntomt som gör att man får ett av områdets största tomter. Förslöv är en omtyckt by i Båstad kommun som ligger otroligt bra strategiskt då det ligger mellan Båstad och Ängelholm. Det finns god service och kommunikation med bra bussförbindelser och tågstation som underlättar er vardag. På promenadavstånd finner man skolor från förskola till högstadiet, bageri, Circle K, frisörsalonger, vårdcentral, pizzerior och ICA. Aktiviteter finns det gott om, en engagerad fotbollsförening med flera fotbollsplaner, innebandy, tennis/padelbanor, ett nytt gym och trevliga promenadslingor. I Förslöv får man en trygg uppväxt, vi ses på visning!


Boarea/biarea
160/20 kvm
Driftkostnad
21 472 kr/år
Tomtarea
892 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Trohetsvägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Förslöv samt även på Trohetsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.