Kantarellgatan 16

Kantarellgatan 16


Gantofta— Helsingborg

Kantarellgatan 16



Gantofta— Helsingborg

Fint radhus byggt 2018 i omtyckta Gantofta!

Letar ni efter ett radhus placerat på ett lugnt och barnvänligt område? Välkomna till Kantarellgatan 16!

Nu finns chansen att förvärva detta fina radhus som erbjuder en välplanerad planlösning uppdelad på två plan med generösa ytor i alla rum. In möts man av en ljus och rymlig hall där ni enkelt kan hänga av er ytterkläderna samt med goda förvaringsmöjligheter. Här hittar vi även det stora badrummet som är utrustat med dusch. I anslutning till hallen har vi köket som erbjuder stora arbetsytor med plats till stort matbord, ett fint och modernt kök i ljusa kulörer på luckor och kakel med en mörkare bänkskiva som snyggt bryter av det vita. Vidare in i bostaden finner vi vardagsrummet som erbjuder stora sociala umgängesytor som går att inreda med soffgrupp och här har vi även en utgång till den fina trädgården.

Ovanplan är uppdelat på tre väldisponerade sovrum som enkelt inreds med säng och förvaring, ett helkaklat badrum utrustat med dusch och ett rymligt allrum med härligt ljusinsläpp som går att inreda med soffgrupp eller göra om till ett fjärde sovrum om behoven för detta finns.

Till Gantofta tar ni er enkelt med tåg, bil eller buss och Helsingborg Centrum ligger endast 8 minuter bort. Fina cykelvägar, saltbad och fina sandstränder är något som det har att erbjuda. Det finns även förskolor, skola F-9, livsmedelsbutik och pizzeria.


Boarea
117 kvm
Avgift
4 834 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Kantarellgatan såldes av oss 2021-09-20. Se alla våra försäljningar i Gantofta samt även på Kantarellgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.