Gamla kyrkvägen 1

Gamla kyrkvägen 1

Slutpris

1 725 000 kr


Gärsnäs— Simrishamn

Gamla kyrkvägen 1


Slutpris
1 725 000 kr

Gärsnäs— Simrishamn

Dubbelgarage / Låg driftskostnad / Separata gästrum på tomten.

Huset har ursprung från början av 1900-talet men har genomgått omfattande renoveringar och liknas nu mer vid ett modernt 1 1/2-planshus. Huset är välisolerat och har nytt värmesystem vilket gör att det är låga driftskostnader. Entréplanet har vattenburen golvvärme som ger bra komfort. Kök och allrum i öppen planlösning och härifrån har man utgång till inglasat uterum mot sydväst. Två sovrum samt ett rymligt duschrum finns också på detta plan. På övre plan finns två rum med trägolv och många fönster gör det ljust.

Dubbelgarage med två elportar är ett extra plus. Dessutom finns ett inrett, isolerat gästrum/ungdomsrum ovan garaget. På tomten finns också en friggebod med gästrum och vidbyggd altan under tak. Ett extra dusch/toalett/tvättrum är vidbyggt med huset och nås utifrån, här finns också pannrum och förråd.

Trädgården får man säga är lättskött, mest gräsyta och stenlagda ytor. Två biluppställningsplatser i anslutning till garage. Häck och mur ramar in tomten. I Gärsnäs finns bra kommunikationer med tåg och buss vilket är en stor fördel. Skola F-6 och dessutom finns ICA-butik, konditori, gatukök/pizzeria, järnaffär mm.


Boarea/biarea
110/32 kvm
Driftkostnad
33 446 kr/år
Tomtarea
908 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-18

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Gamla kyrkvägen såldes av oss 2023-10-18. Se alla våra försäljningar i Gärsnäs samt även på Gamla kyrkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.