Hällstorpsvägen 28 / Glumslöv / Landskrona

Uteplats och uterum i västerläge

Slutpris
1 540 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
15 900 kr/år
Tomtarea
199 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-05-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Hällstorpsvägen såldes av oss 2017-05-04. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Hällstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glumslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat radhus med förmånliga driftskostnader i vackert belägna Glumslöv. Under 2015 genomfördes en omfattande renovering med bland annat nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt, såväl golv som väggar. Härlig uteplats och inglasat uterum i västerläge samt tillhörande förråd och parkeringsplatser i anslutning till fastigheten. Utmärkt, inflyttningsklart boende för par eller ensamstående.

I natursköna Glumslöv har man närhet till såväl hav och bad som närbutik (ICA), pizzeria, skola och idrottsplats. Goda kommunikationsförbindelser med buss och Landskrona nås med bil på knappt tio minuter och Helsingborg på ca 15 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration