Hällstorpsvägen 37

Hällstorpsvägen 37

Slutpris

2 300 000 kr


Glumslöv / Hällstorp— Glumslöv— Landskrona

Hällstorpsvägen 37


Slutpris
2 300 000 kr

Glumslöv / Hällstorp— Glumslöv— Landskrona

Välkommen till ditt nya hem! Denna fina och välskötta enplansradvilla har mycket bra planlösning, ett helkaklat badrum och gästtoalett. Med ett nybyggt uterum i söder och en insynsskyddad och stenlagd uteplats kan du njuta av solen och den vackra trädgården när som helst på dagen.

Trädgården är omsorgsfullt anlagd och ger dig en oas av grönska och avkoppling. Du har också en garageplats i gemensamhetsgaraget, så du kan känna dig trygg och säker med ditt fordon.

Beläget i det populära området Hällstorp i Glumslöv är denna radvilla en dröm för alla som söker en bekväm livsstil och boende på ett plan. Området är barnvänligt och du har idrottsplats, skola årskurs 1 - 9 , förskola och gym inom bekvämt räckhåll.

Byns välsorterade affär, buss- och tågstationerna ligger också bara några minuters promenad bort. Här finns utmärkta förbindelser till Helsingborg samt Lund, Malmö och Köpenhamn. Perfekt för pendling till jobbet eller för en dagstur till någon av de närliggande städerna.

Sammanfattningsvis är denna enplansradvilla med nybyggt uterum, insynsskyddad uteplats med markis och med fint anlagd trädgård i soligt söderläge, ett perfekt val för dig som vill ha en bekväm livsstil i Glumslöv. Beläget i ett populärt område med utmärkta anslutningar och nära till alla bekvämligheter, är detta hem det perfekta valet för dig och din familj. Missa inte chansen att se detta välplanerade radhuset. Kontakta oss för att boka din visning idag!


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
26 375 kr/år
Tomtarea
239 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-24

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Hällstorpsvägen såldes av oss 2023-05-24. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Hällstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.