Sissa Säfweds väg 8

Sissa Säfweds väg 8

Slutpris

2 200 000 kr


Glumslöv - Kyrklyckan— Glumslöv— Landskrona

Sissa Säfweds väg 8


Slutpris
2 200 000 kr

Glumslöv - Kyrklyckan— Glumslöv— Landskrona

Renoveringsobjekt i barnvänligt område.

Välkommen till ditt nya hem! Detta charmiga 1 1/2 kedjehus på hörnläge i det eftertraktade Glumslöv, är det perfekta valet för dig som vill skapa ditt eget drömhem. Med den totalrenovering som behövs, kan du bygga om och anpassa varje detalj till din personliga stil och önskemål.

Denna villa är belägen på hörntomt i det familjevänliga området Kyrklyckan med närhet till flera bekvämligheter som säkerligen kommer att uppskattas. Barnen kommer att älska närheten till lekplatsen och idrottsplatsen, vilket ger dem möjlighet att vara aktiva och underhållna året runt. Föräldrar kommer att uppskatta närheten till utmärkt skola med årskurs 1 - 9, inklusive en förskola, och känna sig trygga med vetskapen om att deras barn är säkra och skyddade i denna gemenskap.

Kommunikationerna är mycket bra från Glumslöv, med tillgång till både buss och tåglinjer, vilket gör din dagliga pendling enkel och bekväm. Du kommer också att uppskatta närheten till golfbanan i Glumslöv, för de soliga helgerna när du vill spela golf och närheten till mataffären och pizzerian i byn. Ett par kilometer bort finns pitoreska Ålabodarna med badplatser, småbåtshamn, glasskiosk sommartid och Hamnkrogen som drivs av Örenäs slott.

I sammanfattning är denna villa ett utmärkt tillfälle att skapa ditt drömhem i Kyrklyckan i Glumslöv, ett trevligt område mitt i Glumslöv. Med lite kärlek och hårt arbete har denna fastighet potentialen att bli ditt perfekta familjehem. Missa inte chansen att bo i ett populärt område!
Boka din visning idag!


Boarea/biarea
91/40 kvm
Driftkostnad
36 956 kr/år
Tomtarea
407 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Sissa Säfweds väg såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Sissa Säfweds väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.