Barsebäcksvägen 17 / Häljarp / Landskrona

Karaktärsfull villa i inflyttningsklart skick

Slutpris
3 875 000 kr
Boarea
156 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Totalareal
1 073 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Barsebäcksvägen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Barsebäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till natursköna Häljarp och denna karaktärsfulla villa som från 2006 och framåt byggts till och renoverats från grunden. Redan i anslutning till entrén slås man av att detta är ett hus som renoverats med omsorg och förkärlek för exklusiva materialval när man möts av den loungeliknande, överbyggda uteplatsen. Vackra trägolv, bevarade originaltrappor och rustika stenbänkskivor bidrar tillsammans med den härliga kaminen och andra smakfulla lösningar till en inbjudande, hemtrevlig bostad med generösa, öppna sällskapsytor och modern standard.

På entréplanet fördelar sig planlösningen på en välkomnande entré som leder vidare in till en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas och kompletteras av ett generöst tilltaget badrum. På ovanvåningen återfinns ett master bedroom med öppet upp i nock och utgång till takterrass samt ett mindre sovrum. Den inredda källaren, såväl isolerad underifrån som dränerad, med separat ingång värms upp med vattenburen golvvärme och fördelar sig på ett större sovrum, ett generöst tilltaget badrum/spaavdelning samt tvättstuga och förvaringsutrymme.

Huset är beläget på en stor och lättskött tomt, omgiven av ett vackert gjutjärnsstaket där dubbla grindar leder in till den stora uppfarten med plats för ett flertal bilar. Bygglov för garage finns. Trädgården erbjuder två förrådsbyggnader och en överbyggd uteplats samt möjligheter att anlägga fler uteplatser i andra väderstreck om så önskas.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen, pizzeria samt spelbutik. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och bara några få minuter bort ligger Barsebäcks Golf & Country Club. Större matbutiker i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration