Lilla Byvägen 7 / Häljarp / LANDSKRONA

1-plans bostadsrättskedjehus i toppskick

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
3 964 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1
Såld
2017-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Byvägen såldes av oss 2017-11-20. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Lilla Byvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I attraktiva Häljarp erbjuds nu tillfälle att förvärva detta 1-plans bostadsrättshus i absolut toppskick där härliga uteplatser, väldisponerad planlösning och moderna faciliteter skapar utmärkta förutsättningar för ett bekymmersfritt, bekvämt boende. Vardagsrum, kök och matplats förenas här i en öppen disposition där pulpettakets lutning bidrar till såväl generös takhöjd som en härlig känsla av ljus, rymd och karaktär. Två rymliga sovrum, en välkomnande, luftig entré samt ett generöst tilltaget badrum med tvättavdelning kompletterar och medverkar till att skapa en ytterst lyckad och genomtänkt helhet.

Behagligt inomhusklimat erhålls genom vattenburen golvvärme och mekaniskt ventilationssystem medan vardagssysslorna förenklas med fiberanslutning , moderna inbyggnadsvitvaror samt tvättutrustning från SMEG. De båda uteplatserna på såväl entrésida som baksida är med sin stenläggning och sina gräsmattor både lättskötta och erbjuder dessutom sol från morgon till kväll. Lågenergikonstruktion bidrar till förmånliga uppvärmningskostnader.

I Häljarp finns såväl Pågatågsstation som ICA-butik, skolor årskurs 4-9 och dagis samt golfbana, pizzeria och natursköna skogsomgivningar. Landskrona och större matbutiker nås inom några minuter med bil.

Önskvärt tillträde sommaren 2018.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration