Vitsippegården 11

Vitsippegården 11

Slutpris

5 275 000 kr


Häljarp / Parkstaden— Häljarp— Landskrona

Vitsippegården 11


Slutpris
5 275 000 kr

Häljarp / Parkstaden— Häljarp— Landskrona

Nybyggd och inflyttningsklar familjevila med tomt i solsäkert söderläge

För alla som vill slippa tomtkö, bygglovsansökningar, byggprocesser, diskussioner, dispyter och ensamma nätter på soffan erbjuds här ett utmärkt alternativ, nämligen ett så gott som nytt, inflyttningsklart LB-hus i ett vackert beläget och anlagt villaområde.

I populära och expansiva Häljarp finner man denna rymliga 1,5-plansvilla i stilfullt utförande som slutbesiktigades så sent som i mars månad. Under några års tid har området kring Parkstaden växt fram med direkt närhet till natur, skolor och idrottsanläggningar. På utmärkt söderläge i utkanten av området kan solen avnjutas större delen av dagen och kvällen samt uteplatser anläggas efter önskemål på såväl fram- som baksida.

Planlösningen fördelar sig på ett entréplan där vardagsrum och matplats förenas i anslutning till det generöst tilltagna köket med utrymme för mindre möblemang eller en kompletterande köksö. Detta kompletteras av en ljus, luftig entré, ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum och väl tilltaget grovkök / tvättutrymme. På ovanvåningen möts man av ett härligt allrum som flankeras av två sovrum på vardera sida samt ett helkaklat badrum med såväl dusch som badkar.

Tegelfasad, vattenburen golvvärme, fiber, låga driftskostnader samt befriat från fastighetsavgift (2020, 8349 kr/år) i 15 år skapar utmärkta förutsättningar för ett bekymmersfritt, ekonomiskt fördelaktigt och nästintill underhållsfritt boende i många år framöver. Dessutom rymligt garage och uppfart med plats för 2 bilar.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen, pizzeria samt spelbutik. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och ca 10 minuter bort med bil ligger Barsebäcks Golf & Country Club samt badplats vid Barsebäcks hamn. Större matbutiker i Landskrona och Landskrona centrum nås inom 7-10 minuter med bil.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
168/39 kvm
Driftkostnad
22 000 kr/år
Tomtarea
649 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-09-02

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Vitsippegården såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Vitsippegården.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.