Järnvägsgatan 4 / Hammenhög / Simrishamn

Tegelhus centralt i byn - renoveringsbehov

Slutpris
825 000 kr
Boarea
76 kvm
Driftkostnad
29 207 kr/år
Tomtarea
514 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Järnvägsgatan såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Hammenhög samt även på Järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammenhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tegelhus med karaktär som har ursprung från 1912. Det behövs ett rejält tag invändigt vad gäller samtliga ytskikt, köket uppdaterades på 90-talet och yttertaket är omlagt. Det finns delvis gamla spegeldörrar, golvsocklar och dörrfoder som även fortsättningsvis kan bevaras. På vindsplan har man inrett ett enkelt sovrum i övrigt är det som en oinredd vind. På entréplan finns ett sovrum, allrum, kök och duschrum med toalett och tvättmöjligheter. Skyddad innerträdgård med fd brygghus/trädgårdsförråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammenhög

Rogivande. Nära. Praktiskt.

Service

Servicegraden är god med butik, specialaffärer av olika slag, bed & breakfast-anläggningar, café, tandläkare, smedja och gallerier. I byn finns barnomsorg, skola och äldreboende.

Sevärdheter

Strax öster om byn, vid vägen mot Vallby och Glimmingehus, ligger Gunnarshögs gård där det pressas rapsfrön till en mängd olika produkter som säljs i den mycket populära gårdsbutiken. En liten bit av Medelhavet är välbesökt, liksom konserterna på Garaget.

Omgivningar

Avståndet till Simrishamn är ca 1,5 mil och till uppfriskande bad vid Borrby strand ungefär en mil. Men den som vill bada kan göra det i byn också på friluftsbadet.

Kommunikation

Här finns bussförbindelser i alla fyra väderstrecken och avståndet till järnvägsstationen i Smedstorp är cirka sju kilometer, järnvägsstationen i Gärsnäs ligger också nära.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.