Ättekulla / Helsingborg

Referensnummer
378 434
Boarea
98 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Mäklarhuset Friends
Kommentarer från vänner och ägare

Att bo på Ättekulla är avstressande, man känner sig trygg här. Mina barn kan springa ut och leka ,det finns både skog o lekplatser att vara på och många barn att leka med.Det är en skön och avkopplad stämning mellan grannar. När jag flytta hit kände jag mig välkommen.

Malin Herrlin
Fördelar med
Bussar går ofta in till staden. Två minuter så är man ute på motorvägen.
Malin Herrlin
Enkelt i vardagen med närhet till matbutiker,apotek, skolor,dagis m,m.
Malin Herrlin
Nära till ättekullaskogen som är skön att gå till och ta en paus.
Malin Herrlin
Området

Ett smart val på Ättekulla.

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. Det är både ett bostadsområde och ett industriområde. I bostadsområdet Ättekulla finns både villor och flerfamiljshus. Det finns ett litet centrum med bla; frisör och pizzeria. Ättekulla är populärt bland både barnfamiljer och äldre. Ättekulla skog är ett naturreservat, med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagar. Det finns flera grillplatser och stigar att ströva på. Det är Helsingborgs mest fornlämningstäta område, med rester från stenåldern och framåt. Och på sina ställen har man fin utsikt över Öresund!

Nöje

Närheten till Helsingborg och dess stora utbud av kultur, gör Ättekulla till ett attraktivt område.

Fritid

På området finns flera aktiva idrottsföreningar, tex Gymnastikföreningen Ling, Helsingborgs Turnförening, Gymnastikföreningen Fram, och det spelas fotboll på Ättekulla IP. Ättekulla naturreservat inbjuder till utevistelse året om, med sina grillplatser och härliga promenadstråk.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med lokalbussar till och från Ättekulla. Det är väl utbyggt med cykelvägar in till Helsingborgs centrum ,samt lätt att nå motorvägarna med bil från Ättekulla.

Familjeliv

På Ättekulla ligger Ättekullaskolan, F-9, Ättekulla förskola, Rimfaxe förskola och Fyrklöverns Montessori. Det är ett populärt område för barnfamiljer, grönt och lugnt.

Fördelar

#Motionsspår
#Lugnt
#Cykelbanor
#Parker/Grönområden
#Cykelstigar (mtb)
#Barnvänligt
#Lätt att parkera bilen
#Tryggt
#Hundvänligt
#Bussar

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn