Volontärsgatan 9b

Volontärsgatan 9b

Slutpris

1 650 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 9b


Slutpris
1 650 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FYRA I HELT RÄTT LÄGE!

Snart ges möjlighet att förvärva denna fina fyra om 92 kvm med en stor balkong i helt rätt läge.

Lägenheten erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum har fått bra med ytor. En ljus och rymlig hall med gott om plats att hänga av sig ytterplaggen med ett fint klinkergolv. De tre sovrummen är belägna på samma sida av lägenheten som gör att de sociala ytorna, vardagsrummet och köket inte blandas med de privata rummen. Tre väldisponerade ljusa sovrum som kan inredas med säng, skrivbord och förvaring. Det tredje är det största som även ligger i anslutning till det andra badrummet. Väldigt praktiskt att det finns två badrum, dessa renoverades i samband med stambytet. Två helkaklade badrum där det ena har dusch och det andra ett badkar, bäst av bägge världar. Innan man kommer in till det tredje sovrummet och det andra badrummet har man två klädkammare, verkligen en lägenhet med bra förvaring.

Vardagsrummet och köket ligger i anslutning till varandra och erbjuder generösa sociala ytor. Vardagsrummet är stort som får mängder med ljusinsläpp som flödar in genom de stora fönsterpartierna, ljusa golvet känns rummet större. Här finns plats till soffgrupp, fåtölj och en tv-bänk. Stort, öppet och fint kök med matplats och en köksö. Köksinredningen går i svart som sedan bryts av med de ljusa träluckorna och den snygga mörkare bänkskivan. Gillar ni att laga mat och bjuda hem vänner så är detta det perfekta köket, bra med förvaring i både över och underskåpen samt bra med arbetsytor.

Balkongen når man från köket, klockrent! En gedigen balkong i ett soligt läge med trevliga ytor för utemöbler, en plats som verkligen har utnyttjats och blivit familjens favoritplats. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och värt att notera är att till och med internet ingår i avgiften, otroligt bra!

Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Det finns flera parkeringsplatser och garageplatser att hyra i föreningen och föreningen har också gott om besöksparkeringar. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån.

Varmt välkomna att skicka in er intresseanmälan redan idag så håller mäklaren er uppdaterade, ni når honom antingen via mail, emir.kadric@maklarhuset.se eller 0764-92 98 20.


Boarea
92 kvm
Avgift
5 572 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.