Dalhemsvägen 43d

Dalhemsvägen 43d

Slutpris

1 200 000 kr


Dalhem— Helsingborg

Dalhemsvägen 43d


Slutpris
1 200 000 kr

Dalhem— Helsingborg

Ypperlig chans att förvärva en vacker trea på markplan!

Snart ges möjlighet att förvärva denna fina tre om 80 kvm med en stor balkong i soligt sydvästligt läge.

Lägenheten erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum har fått bra med ytor. En vacker hall som är ljus och rymlig hall med gott om plats att hänga av sig ytterplaggen med ett lyxigt klinkergolv som leder ut till vardgsrum och kök. De båda sovrummen är belägna på samma sida av lägenheten som gör att de sociala ytorna, vardagsrummet och köket inte blandas med de privata rummen. Två väldisponerade ljusa sovrum som kan inredas med säng, skrivbord och förvaring var av det ena erbjuder en snygg walk-in closet. I anslutning till hallen ligger det ljusa badrummet i tidlös stil.

Vardagsrummet och köket ligger i anslutning till varandra och erbjuder generösa sociala ytor. Vardagsrummet är stort som får mängder med ljusinsläpp som flödar in genom de stora fönsterpartierna, de fina golvet gör att känns rummet större. Här finns plats till soffgrupp, fåtölj och en tv-bänk. Stort, öppet och fint kök med matplats och en köksö. Köksinredningen går i svart som sedan bryts av med de ljusa luckorna och den snygga bänkskivan. Gillar ni att laga mat och bjuda hem vänner så är detta det perfekta köket, bra med förvaring i både över och underskåpen samt bra med arbetsytor.

Balkongen når man från köket, klockrent! En gedigen balkong i ett soligt sydvästligt läge med trevliga ytor för utemöbler, en plats som verkligen har utnyttjats och blivit familjens favoritplats. En lägenhet att enbart flytta direkt in i, otroligt bra!


Varmt välkomna att skicka in er intresseanmälan redan idag så håller mäklaren er uppdaterade, ni når honom antingen via mail, emir.kadric@maklarhuset.se eller 0764-92 98 20.


Boarea
80 kvm
Avgift
5 532 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.