Klockaregatan 2c

Klockaregatan 2c

Slutpris

995 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Klockaregatan 2c


Slutpris
995 000 kr

Eneborg— Helsingborg

FIN LÄGENHET MED BALKONG OCH HISS FRÅN MARKPLAN!

Välkomna till Klockaregatan 2c, en fin två rum och kök med hiss från markplan som tar er upp till våning två där ni kan njuta av den fina balkongen!

Bostaden erbjuder en praktisk och välplanerad planlösning som gör att varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp som gör att det känns större än vad det är. Inbjudande och ljus hall med ett fint mörkare laminatgolv. På hallens högra sida finner man köket, stilrent som går i vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och kakel som fint bryter av det ljusa. Ett praktiskt kök med mycket förvaring och arbetsytor samt plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys.
Badrummet är helkaklat med dusch. Stort sovrum med plats till dubbelsäng och möjlighet att sätta in garderober längs ena sidan av väggen. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till både en större soffgrupp och ett matbord, perfekt när vänner/familj är på besök. Genom vardagsrummet når man balkongen, en trivsam balkong som kan möbleras med bord och stolar, trevligt att kunna öppna upp och låta ljuset flöda in i vardagsrummet.

På Eneborg bor man med promenadavstånd till Helsingborgs breda utbud av livsmedelsbutiker, restauranger, nöjen, sjukhus, skolor och goda förbindelser med buss som tar er smidigt runt i stan. En bostad att enbart flytta direkt in i utan att behöva tänka på renovering. Med sitt trevliga läge och sin attraktiva avgift är detta en toppen bostad för bland annat en studerande!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 643 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-08-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Klockaregatan såldes av oss 2020-08-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Klockaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.