Morellgränden 33

Morellgränden 33

Slutpris

1 200 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Morellgränden 33


Slutpris
1 200 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

Charmigt radhus på hörntomt!

Välkomna till detta mycket trevliga radhus i bostadsrättsform. Radhuset ligger på en hörntomt med trädgård både på framsidan och baksidan av huset. På framsidan har man även en stor uteplats på träaltanen. Entréplan erbjuder två stora sovrum, en separat tvättstuga, ett badrum, ett renoverat kök , en stor klädkammare samt ett stort vardagsrum där man har utgången till uteplatsen på framsidan.

Ett toppenboende för familjen som vill åt villakänslan och där barnen kan springa fritt samt att det finns väldigt bra med förvaringsutrymmen då man har mycket plats i rummen, en stor klädkammare och förrådet bredvid bostaden som tillhör. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård som har en träaltan med plats till ett bord, spenderas en hel del tid här på somrarna när familj/vänner är på besök. Det finns flera fördelar med att just bo här, för att nämna några så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden och gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat.

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.


Boarea
80.5 kvm
Avgift
6 060 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.