Älvgatan 10

Älvgatan 10

Slutpris

945 000 kr


Miatorp— Helsingborg

Älvgatan 10


Slutpris
945 000 kr

Miatorp— Helsingborg

MYCKET TREVLIG 2 ROK I LUGNT OMRÅDE!

Snart kan vi presentera denna mycket trevliga 2 rok belägen på första våningen (en halvtrappa upp) i fastigheten med en uteplats, Älvgatan 10!

Genomgående och praktisk planlösning med väldigt goda ytor i samtliga rum och ljusa kulörer på väggarna som fyller rummen med ljus. Denna tvårummare är fördelad på 54 kvm som erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter till ytterplaggen som sedan tar en vidare in i bostaden med det genomgående parkettgolvet som sluter sig in i samtliga rum. Till vänster om hallen finner man badrummet, ett helkaklat, rymligt badrum i nyanserna vitt och svart kakel, väldigt stilrent. Utrustat med golvvärme, wc, tvättho, spotlights, dusch och tvättmaskin.

Längre fram har man sovrummet, ett stort och trevligt sovrum med plats till en dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Ut från sovrummet kliver man in i det öppna och rymliga vardagsrummet med en snygg fondvägg som är målad i en mörkare grön nyans som bryter av de vitmålade väggarna, trevlig detalj. Kan inredas med både ett matbord och en soffgrupp. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har utgång till uteplatsen. Köket har vita luckor med fina handtag, vitt/svart kakel och en mörkare bänkskiva som naturligt bryter av det ljusa. Ett öppet och stort kök där ytan finns till att ha exempelvis en fullhöjd kyl och frys samt ett matbord. Maskinellutrustning som spis, kolfilterfläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Ett tidlöst kök som är väldigt funktionellt och praktiskt med mycket skåp till förvaring. Stenlagd uteplats som man når antingen via baksidan av huset eller genom köket. En mycket trevlig uteplats med plats till utemöbler, där det tillbringas mycket tid på sommaren med vänner och släkt. Förutom uteplatsen har man sedan en större gräsplätt som får nyttjas av medlemmarna där det ställs fram utemöbler under sommaren, trevligt!

Här bor man i ett lugnt område med en mindre trafikerad väg utanför med goda kommunikationer och service i närheten som livsmedelsbutiker, skolor, pizzerior, restauranger, padel, bussförbindelser och tåg.
Toppenboende för första gångs köparen eller paret som önskar en lägenhet som är praktisk och där man har allt i sin närhet som ens vardag kan tänkas behöva.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren redan idag för att få kontinuerlig information om bland annat kommande visningar och lägesrapport när bostaden kommer publiceras som till salu så ni inte missar chansen.

Ni når Pontus antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller via telefon, 0735-16 39 91, ser framemot ert samtal!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 033 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Älvgatan såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Älvgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.