Birkagatan 116

Birkagatan 116


Ramlösa— Helsingborg

Birkagatan 116



Ramlösa— Helsingborg

1-1/2 planshus med carport, uterum med öppen spis och trädgård i söderläge på omtyckta Ramlösa!

Birkagatan 116 har haft en ägare sen husets byggdes och nu ges möjligheten att ni kan bli nästa ägare till detta välskötta familjehus i två plan med carport, stor trädgård i söderläge med uterum och möjlighet upp till fem sovrum, välkomna att skapa era minnen där ni äntligen kan slå er till ro och kalla detta för ert hem!

Denna charmiga 1-1/2 plansvilla erbjuder allt ni kan önska för en bekväm och trivsam familjelivsstil. Huset har tagits hand om genom åren där bland annat taket blivit utbytt år 2011, nya takfönster på ovanvåningen från Velux 2016, kök från 2008 och dragit in fiber.

Med en trädgård i söderläge kan ni njuta av soliga dagar och ljumma kvällar utomhus, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner samt inomhus i uterummet. Härligt uterum som förlänger sommarmånaderna och bjuder in till trevliga sociala umgängesytor. I uterummet finner ni även en öppen spis, ritad av den välkända arkitekten Jörgen Mikkelsen och sägs vara spis nummer två som han ritat då första var till sig själv.

Bilägarlivet är bekvämt tack vare den rymliga carporten och uppfarten. Efter att ni parkerat i carporten har ni husets andra ingång som leder er in till grovkök och köket, smidigt när man varit och handlat. Längst in i carporten finner ni en dörr som leder er till ett förråd, bastu och en dusch.

Detta familjevänliga hem är strategiskt beläget med närhet till utmärkta kommunikationer och service. Ni har allt som en familj kan tänkas behöva inom räckhåll som livsmedelsbutiker, bussförbindelser, tågstation, skolor, träningsanläggningar och mycket mer samt att ni smidigt kommer ut på motorvägen med bil.

Missa inte chansen att förvärva detta perfekta familjehem i en av Ramlösas mest eftertraktade områden och ta gärna del av besiktningsprotokollet som ni finner på vår hemsida i annonsen under "Dokument" då huset är förbesiktigat av Enspecta AB och tecknat dolda felförsäkring.


Boarea/biarea
164/21 kvm
Driftkostnad
37 103 kr/år
Tomtarea
851 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Birkagatan såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Birkagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.