Björnmarcksgatan 4

Björnmarcksgatan 4


Olympia— Helsingborg

Björnmarcksgatan 4Olympia— Helsingborg

FIN ETTA MED LÅG AVGIFT PÅ OLYMPIA!

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina etta med attraktivt låg avgift på omtyckta Olympia som är ett läge som passar utmärkt för den studerande eller förstagångsköparen där ni når allt genom promenadavstånd, välkomna till Björnmarcksgatan 4!

Bostaden fördelar sig på en inbjudande hall med plats till att hänga av sig, ett stambytt badrum som är kaklat och utrustat med dusch. Hjärtat i bostaden blir vardagsrummet som fylls med härligt ljusinsläpp, har en fransk balkong och lättmöblerade ytor för både soffgrupp och säng. Praktiskt inrett kök med det man behöver, spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl och frys.

På Olympia får man sin vardag att gå ihop, promenadavstånd finner man goda kommunikationer och service med allt från busshållplatser, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar, pizzerior, mysiga fik och lätt att kunna ta sig ner till stan. Där ni kan njuta av Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Björnmarcksgatan 4!


Boarea
29 kvm
Avgift
1 710 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Björnmarcksgatan såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Björnmarcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.