Dalhemsvägen 21A / Kjellstorp / Helsingborg

FIN MARKPLANS TVÅA MED INGLASAD BALKONG!

Slutpris
830 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 827 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalhemsvägen såldes av oss 2019-12-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Dalhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kjellstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges en ypperlig chans att förvärva denna fina tvåa på hela 63 kvm där varje kvadratmeter är väldigt bra fördelat med en genomgående planlösning. Inte minst att ytorna finns där och att det bildas ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum utan lägenheten ligger på markplan med en stor inglasad balkong, fantastiskt läge!

Bostaden är fördelad på en rymlig hall med ett fint mörkare klinkergolv, två garderober och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Badrummet ligger i anslutning till hallen som är helkaklat i ljusa och mörka kulörer på kaklet som är utrustat med ett badkar och spotlights. Stilrent kök som går i vita luckor, mörkare bänkskiva och kakel ovanför. Här finns bra med förvaring i skåpen, arbetsytor och plats till ett matbord. Ett välutrustat kök som gör det kul att laga mat. Förbi köket ligger sovrummet som är ljust och fint som får plats med säng och förvaring. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som sedan dämpas ner av den mörkare kulören på väggen tillsammans med det ljusa golvet. Kan inredas med både matbord och soffgrupp. Genom vardagsrummet når man den inglasade balkongen med trätrall som har byggts ut av föreningen. Mycket trevligt som har utnyttjats väl!

På Kjellstorp bor man i ett område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.